Guia de Navegació

La Secretaria d'Estat de Funció Pública posa a la disposició dels ciutadans un portal en Internet, www.funcionpublica.hacienda.gob.es, a través del com es pot accedir a la informació i els servicis que oferix. 

El portal s'ha dissenyat seguint una estructura de continguts i un sistema de navegació basats a garantir la màxima usabilitat i accessibilitat per a l'usuari.

Amb la finalitat de posar a la disposició dels usuaris una #petit guia de navegació, a continuació s'explica breument com s'organitzen els continguts del portal www.funcionpublica.hacienda.gob.es.  

Les pàgines del portal s'estructura en diversos apartats:

1. Capçalera del portal:

Esta capçalera es manté constant en les diferents pàgines del portal.

Punxant en l'escut institucional del Ministeri es pot tornar en tot moment a la pàgina d'inici del portal.​

Per a visualitzar la versió del portal en una llengua diferent a l'espanyol (idioma per defecte), caldrà seleccionar la llengua desitjada en la pestanya de la dreta (Castellà, *Galego, Euskara, *Valencià, *English)

Es pot buscar contingut introduint un text a l'esquerra de la icona lupa.

En la zona central de la capçalera es mostren les seccions principals del portal: Secretaria d'Estat de Funció Pública, Governança Pública, Incompatibilitat i conflictes d'interessos i Avaluació de polítiques públiques.

2. Zona central de continguts:

En la part central de les pàgines es localitza la informació del portal.

En la portada es troben enllaços als espais destacats del portal, així com a fonts externes de rellevància.

Una vegada entrem dins d'una secció es pot usar el menú lateral esquerre per a navegar dins de la mateixa. Així mateix, es pot emprar el desglossament de l'estructura jeràrquica per a navegar, el qual està situat en la part superior del component central.

3. Peu de pàgina

El peu de pàgina es manté constant al llarg de les diferent pàgines.

Mostra l'estructura del portal en seccions i *subsecciones, permetent accedir a cadascun d'elles punxant en l'enllaç corresponent.

Mostra els enllaços a les següents pàgines: Guia de navegació, Mapa, Contacte, Nota legal i Accessibilitat.

En la zona de la dreta presenta les diferents xarxes socials de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, podent accedir a cadascuna d'elles punxant en la icona corresponent.

¿Com navegar a través del portal?

Dins de cada secció es pot usar el menú lateral esquerre o el desglossament jeràrquic de la zona superior.

 En tot cas es pot usar els menús de la capçalera i peu de pàgina per a accedir a les diferents seccions i *subsecciones.

 Punxant en el logo institucional de la capçalera es pot tornar a la pàgina d'inici del portal.