Directora del Gabinet de la Secretaria d'Estat de Funció Pública

Verónica Puente Alcubilla

Verónica Puente

Llicenciat en Dret per la Universitat de Santiago de Compostel·la. Pertany al Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat.

Ha sigut Secretari General de Funció Pública (febrer 2020-agost 2021)  i Director General de la Funció Pública (juny 2018-  febrer 2020).

Anteriorment, va ser, durant deu anys i fins a juny de 2018 subdirector general de Gestió de Retribucions i Llocs de treball, de la Direcció general de Costos de Personal i Pensions Públiques del Ministeri d'Hisenda.

Amb antelació va ser secretari general de l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), del Ministeri de Cultura (2004-2008), subdirector general d'Ordenació Normativa i Coordinació, de la Secretaria General de Política Científica, del Ministeri de Ciència i Tecnologia (2003-2004), secretari general de l'Institut Geològic i Miner d'Espanya, del Ministeri de Ciència i Tecnologia (2001-2003), secretari general de l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA), del Ministeri de Ciència i Tecnologia (1999-2001), i subdirector general adjunt de la Subdirecció General de Costos de Personal Laboral, en la Direcció general de Costos de Personal i Pensions Públiques, del Ministeri d'Hisenda.