Clara Mapelli Marchena

 

Doctora en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid. Màster Universitari en Lideratge i Direcció Pública per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo. Funcionària del Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat.

 

Ha exercit els càrrecs de directora general de Governança Pública i secretària general tècnica-directora del Secretariat del Govern, així com els llocs de subdirectora general de Propietat Intel·lectual, subdirectora d'Estudis i Investigació del Centre d'Estudis Polítics i Constitucionals, sotssecretària general tècnica del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, i directora dels gabinets del Secretari General de Funció Pública i del Secretari d'Estat de Justícia, entre uns altres.

 

Autora de diverses publicacions en matèria de reforma de la funció pública i espai judicial de la Unió Europea. Ha coordinat activitats formatives i impartit docència en l'Institut Nacional d'Administració Pública. És membre dels grups d'experts de la Comissió Europea sobre Administració Pública i Governança, i Millora Regulatòria i Simplificació.