6 raons per treballar en l'Administració

1. Podràs treballar en qualsevol sector que t'apassioni.

Qualsevol que sigui el sector en el qual  t'interessi treballar, trobaràs el teu lloc.  ¡L'administració és molt àmplia! Consulta aquí les oportunitats d'ocupació pública que t'oferim cada setmana i aquí la nostra ajuda per a la  preparació d'oposicions.

2. El teu treball sempre tindrà impacte en la vida de les persones.

Tot el que es fa en l'Administració importa i té un impacte en la vida de la ciutadania. L'Administració compta amb grans professionals al servei dels altres. Pots veure aquí alguns exemples del que fem.

3. L'Administració necessita les teves idees i enfocaments per ser innovadora.

Estem construint l'administració del futur i per a això....necessitem el teu talent! Solament amb les teves idees, la teva col·laboració i compromís podem fer-ho. ¿T'uneixes? Punxa aquí per a més informació sobre com accedir.

4. El nostre entorn de treball és divers i inclusiu amb totes les persones

La diversitat és la nostra fortalesa i senyal d'identitat. El respecte i la dignitat de les persones dirigeix i orienta tota la nostra actuació. A més, comptem amb oportunitats per a persones amb discapacitat.

5. Podràs desenvolupar una carrera professional reeixida i satisfactòria.

Perquè puguis avançar en la teva carrera, t'oferim programes de formació i de suport a la promoció. Creiem en l'aprenentatge al llarg de tota la vida professional i per a això  comptem amb la nostra escola de Formació. Informa't aquí.

6. Conciliació i salaris garantits.

L'Administració t'ofereix una ocupació estable, amb retribucions garantides i adaptat a cada nivell d'estudis. A més, tindràs flexibilitat per conciliar la vida personal, familiar i laboral.