6 raons per a treballar en l'Administració

1. Podràs treballar en qualsevol sector que t'apassione.

Qualsevol que siga el sector en el qual  t'interesse treballar, trobaràs el teu lloc.  ¡L'administració és molt àmplia! Consulta ací les oportunitats d'ocupació pública que t'oferim cada setmana i ací la nostra ajuda per a la  preparació d'oposicions.

2. El teu treball sempre tindrà impacte en la vida de les persones.

Tot el que es fa en l'Administració importa i té un impacte en la vida de la ciutadania. L'Administració compta amb grans professionals al servici dels altres. Pots veure ací alguns exemples del que fem.

3. L'Administració necessita les teues idees i enfocaments per a ser innovadora.

Estem construint l'administració del futur i per a açò....necessitem el teu talent! Solament amb les teues idees, la teua col·laboració i compromís podem fer-ho. ¿T'unixes? Punxa ací per a més informació sobre com accedir.

4. El nostre entorn de treball és divers i inclusiu amb totes les persones

La diversitat és la nostra fortalesa i senyal d'identitat. El respecte i la dignitat de les persones dirigix i orienta tota la nostra actuació. A més, comptem amb oportunitats per a persones amb discapacitat.

5. Podràs desenvolupar una carrera professional reeixida i satisfactòria.

Perquè pugues avançar en la teua carrera, t'oferim programes de formació i de suport a la promoció. Creiem en l'aprenentatge al llarg de tota la vida professional i per a açò  comptem amb la nostra escola de Formació. Informa't ací.

6. Conciliació i salaris garantits.

L'Administració t'oferix una ocupació estable, amb retribucions garantides i adaptat a cada nivell d'estudis. A més, tindràs flexibilitat per a conciliar la vida personal, familiar i laboral.